Alura Lux – Intimni gel za ženske neto 17 ml

/, Intimni gel za ženske, Intimnost za ženske/Alura Lux – Intimni gel za ženske neto 17 ml

Alura Lux – Intimni gel za ženske neto 17 ml

65,00 Cena vsebuje DDV.

Dobra proizvodna praksa

Intimni gel za ženske za zunanjo uporabo. Že stoletja so si ženske in moški po svetu prizadevali, da bi našli odgovore za boljša razmerja in intimno zadovoljstvo. Statistike kažejo, da je pri eni od treh ločitev vzrok pomanjkanje intimnosti.  Danes je intimnost zaradi tega neverjetnega izdelka veliko bolj obetavna. Zaradi staranja, stresa, jemanja kontracepcijskih tablet in drugih dejavnikov prihaja do izsušitve sluznice, kakor tudi pomanjkanja spolne sle.

Naročilo potovalnih blazinic Alura Lux je možno preko International shop.

Proizvedeno v ZDA. Država porekla: ZDA

Sestavine:  Alura Lux  02minimalni rok trajanja

Izdelka NE uporabljajte, če ste noseči. Izdelek vsebuje mentol, zato ga pazljivo nanašajte na občutljiva področja. Ne vnašajte izdelka v oči. V kolikor pride v stik z očmi, oči takoj sperite z vodo. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Če imate težave, se posvetujte  s svojim osebnim zdravnikom. Pred uporabo preberite navodilo.

Samo za zunanjo uporabo!

Ob nakupu dveh ali več  izdelkov hkrati (enakih ali različnih), prejmete 5% popusta. Priporočamo, da ob naročilu ustvarite svoj račun, saj od tretjega nakupa dalje prejmete dodaten 8% popust na vrednost košarice (koda kupona bo poslana na navedeni elektronski naslov po zaključenem drugem naročilu). Upokojencem priznamo 8% popust od 1. do 6. dne v tekočem mesecu. Pokličite ali pošljite email za kodo kupona. Vsi popusti se obračunajo v košarici in veljajo za dostave v Sloveniji. Brez dodatnih stroškov pošiljanja. Navedene ugodnosti ne veljajo za nakupe preko International shop, ne glede na dostavo v Sloveniji.

Program zvestobe za naročila neposredno pri NHT Global omogoča 25 % popust.

Email

Opis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dobra proizvodna praksa.

Dobra proizvodna praksa

ALURA LUX – Intimni gel za ženske, neto 17 ml

Intimni gel za ženske za zunanjo uporabo. Že stoletja so si ženske in moški po svetu prizadevali, da bi našli odgovore za boljša razmerja in intimno zadovoljstvo. Statistike kažejo, da je pri eni od treh ločitev vzrok pomanjkanje intimnosti.  Danes je intimnost zaradi tega neverjetnega izdelka veliko bolj obetavna. Zaradi staranja, stresa, jemanja kontracepcijskih tablet in drugih dejavnikov prihaja do izsušitve sluznice, kakor tudi pomanjkanja spolne sle.  Izdelka NE uporabljajte, če ste noseči.

Proizvedeno v ZDA. Država porekla: ZDA  Sestavine:  Alura Lux  02minimalni rok trajanja

65,00 Cena vsebuje DDV.Dodaj v košarico

Ob nakupu dveh ali več  izdelkov hkrati, prejmete 5% popusta. Priporočamo, da ob naročilu ustvarite svoj račun, saj od tretjega nakupa dalje prejmete dodaten 8% popust na vrednost košarice (koda kupona bo poslana na navedeni elektronski naslov po zaključenem drugem naročilu). Vsi popusti se obračunajo v košarici in veljajo za dostave v Sloveniji. Brez dodatnih stroškov pošiljanja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.