Vaše mnenje šteje! Smo v postopku pridobivanja oznake zaupanja Certified shop, zato vas prosimo za izpolnitev mnenjske ankete, ki se odpre po oddaji narocila. V zahvalo za podano mnenje smo za vas pripravili 3% popust. Koda kupona:mojemnenjesteje

DANES JE VAŠ DAN, ZATO GA IZKORISTITE V POLNI MERI. POMLADITE SE.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

V sodelovanju z Natural Health Trends Global, ZDA, ustanovljenim leta 2001. Distribucija izdelkov v EU poteka iz skladišča na Nizozemskem.

Skrbno izbrani izdelki premium kakovosti so namenjeni vašemu boljšemu počutju. Skindulgence kozmetična linija izdelkov razvaja vašo kožo. Prehranska dopolnila dopolnjujejo vaš organizem.  

Ob nakupu dveh ali več  izdelkov hkrati (enakih ali različnih), prejmete 5% popusta. Priporočamo, da ob naročilu ustvarite svoj račun, saj od tretjega nakupa dalje prejmete dodaten 8% popust na vrednost košarice (koda kupona bo poslana na navedeni elektronski naslov po zaključenem drugem naročilu). Upokojencem priznamo 8% popust od 1. do 6. dne v tekočem mesecu. Pokličite ali pošljite email za kodo kupona. Vsi popusti se obračunajo v košarici in veljajo za dostave v Sloveniji. Brez dodatnih stroškov pošiljanja. Navedene ugodnosti ne veljajo za nakupe preko International shop, ne glede na dostavo v Sloveniji.

V kolikor želite plačati z Master Card, American express ali Viso, lahko izdelke plačate in naročite neposredno pri NHT Globalu.  V tem primeru izberite International shop. Program zvestobe pri NHT Global vam omogoča 25 % popust.

If you live outside Slovenija, please use our International shop for your needs. You will receive and be billed for selected products directly from NHT Global. 

How to be eligible for 25 % discount?

 

S plačilom po povzetju (kupec plača neposredno ob dostavi stroške gotovinskega plačila po ceniku Pošta Slovenije d.o.o.), z nakazilom na TR oz. s plačilom preko Pay Pala, lahko naročite izdelke le v Sloveniji.

Dostava 2-10 delovnih dni, glede na zalogo. Dostava preko Pošta Slovenije d.o.o..

Pomoč v živo od 9 do 19 ure. V kolikor smo v danem trenutku zasedeni, vas prosimo, da pustite sporočilo. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Hvala za razumevanje.

Vaši kontaktni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

V cenah je vključen DDV: 9,5% prehranska dopolnila in 22% kozmetika.

NAROČILO z obveznostjo plačila. 

V kolikor ne prejmete potrditve naročila v nekaj minutah na elektronski naslov, ki ste ga posredovali, vas prosimo, da preverite prejem potrditve naročila med vsiljeno pošto.

Kupec ima pravico, da v štirinajstih dneh od dneva prejema pošiljke vrne neuporabljen izdelek v originalni embalaži s priloženim računom,  ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Svojo nedvoumno izjavo, da odstopa od pogodbe, pošlje na elektronski naslov (email) prodajalca z obrazcem. Šteje se, da je vračilo izdelka pravočasno, če je pošiljka in izjava o odstopu od pogodbe oddana v roku. Kupec krije stroške vračila izdelka. Obrazec – odstop od pogodbe

V skladu s 3.točko 32. člena ZIsRPS (Ur.l.RS 81/15) vas obveščamo, da nimamo posebej izbranega izvajalca IRPS, pristojnega za izvensodno reševanje spora.  Platforma za SRPS 

Prikazane slike so simbolične.

Izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, preprečevanju ali zdravljenju bolezni.

Informacije o izdelkih, marketinški materiali, International shop in slike so avtorsko zaščitene s strani NHT Global in so uporabljene z njihovim dovoljenjem. Videi so prilagojeni slovenski zakonodaji.

OSTANITE ZDRAVI.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
© 2018 POMLADITE SE MILENA HARTMAN s.p. Škofja Loka All rights reserved


Check out pomladitese.com