/DANES JE VAŠ DAN, ZATO GA IZKORISTITE V POLNI MERI. POMLADITE SE.
DANES JE VAŠ DAN, ZATO GA IZKORISTITE V POLNI MERI. POMLADITE SE.2018-08-18T09:55:02+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

V sodelovanju z Natural Health Trends Global, ZDA, ustanovljenim leta 2001. Distribucija izdelkov v EU poteka iz skladišča na Nizozemskem.

Skrbno izbrani izdelki premium kakovosti so namenjeni vašemu boljšemu počutju. Skindulgence kozmetična linija izdelkov razvaja vašo kožo. Prehranska dopolnila dopolnjujejo vaš organizem.  

V kolikor želite plačati z Master Card, American express ali Viso, lahko izdelke plačate in naročite neposredno pri NHT Globalu.  V tem primeru izberite International shop. Program zvestobe pri NHT Global vam omogoča 25 % popust.

If you live outside Slovenija, please use our International shop for your needs. You will receive and be billed for selected products directly from NHT Global. 

How to be eligible for 25 % discount?

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN OSEBNI PODATKI

SPLOŠNI POGOJI

Plačilo: z nakazilom na TR oz. s plačilom preko Pay Pala, lahko naročite izdelke le v Sloveniji.

Ob izbiri načina plačila po predračunu, vam je na posredovani elektronski naslov samodejno poslan predračun z vsemi podatki, potrebnimi za izvedbo plačila. Veljavnost predračuna je 3 dni. V kolikor v tem času plačilo ni prejeto na naš transakcijski račun razumemo, da odstopate od naročila. V tem primeru je po poteku roka naročilo izbrisano.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila v spletnih  trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

PayPal  se uporablja za hitro in varno plačevanje. O podatkih vaše kartice trgovci nimamo dostopa ali vpogleda.

Popust: Ob nakupu dveh ali več  izdelkov hkrati (enakih ali različnih), prejmete 5 % popusta. Priporočamo, da ob naročilu ustvarite svoj račun, saj od tretjega nakupa dalje prejmete dodaten 8 % popust na vrednost košarice (koda kupona bo poslana na navedeni elektronski naslov po zaključenem drugem naročilu). Upokojencem priznamo 8% popust od 1. do 6. dne v tekočem mesecu. Pokličite ali pošljite email za kodo kupona. Vsi popusti se obračunajo v košarici in veljajo za dostave v Sloveniji. Brez dodatnih stroškov pošiljanja. Navedene ugodnosti ne veljajo za nakupe preko International shop, ne glede na dostavo v Sloveniji.

Program zvestobe pri NHT Global vam omogoča 25 % popust.

Dostava 2-10 delovnih dni, glede na zalogo. Dostava preko Pošta Slovenije d.o.o..

Pomoč v živo od 9 do 19 ure preko brezplačne telefonske številke. V kolikor smo v danem trenutku zasedeni, vas bomo poklicali nazaj v najkrajšem možnem času. Hvala za razumevanje.

Cene so izražene v evrih. V cenah je vključen DDV: 9,5 % prehranska dopolnila in 22 % kozmetika.

Naročilo z obveznostjo plačila. 

V kolikor ne prejmete potrditve naročila v nekaj minutah na elektronski naslov, ki ste ga posredovali, vas prosimo, da preverite prejem potrditve naročila med vsiljeno pošto.

Kupec ima pravico, da v štirinajstih dneh od dneva prejema pošiljke vrne neodprt, neuporabljen izdelek v nepoškodovani originalni embalaži s priloženim računom,  ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Svojo nedvoumno izjavo, da odstopa od pogodbe, pošlje na elektronski naslov (email) prodajalca z obrazcem. Šteje se, da je vračilo izdelka pravočasno, če je pošiljka in izjava o odstopu od pogodbe oddana v roku. Kupec krije stroške vračila izdelka. Obrazec – odstop od pogodbe

V skladu s 3.točko 32. člena ZIsRPS (Ur.l.RS 81/15) vas obveščamo, da nimamo posebej izbranega izvajalca IRPS, pristojnega za izvensodno reševanje spora.  Platforma za SRPS 

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ali odstranimo vsebino na spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Prikazane slike so simbolične.

Izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, preprečevanju ali zdravljenju bolezni.

Informacije o izdelkih, marketinški materiali, International shop in slike so avtorsko zaščitene s strani NHT Global in so uporabljene z njihovim dovoljenjem. Videi so prilagojeni slovenski zakonodaji.

OSEBNI PODATKI
Upravljalec osebnih podatkov: Milena Hartman s.p., Hafnerjevo naselje 91, Škofja Loka
Obdelovalec osebnih podatkov: Phoenix Soft d.o.o., Svetog Cara Konstantina 80, Niš, Srbija.
Srbija ni na seznamu držav, za katere je ugotovljeno, da v celoti zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov, ali pa le to zagotavljajo delno.
Obdelovalec ne obdeluje osebnih podatkov v smislu profiliranja ali drugega podobnega ravnanja, temveč ima, kot administrator spletne strani, le možnost vpogleda v osebne podatke.
Upravljalec in obdelovalec izvajata zaščitne ukrepe za varovanje osebnih podatkov.
Za potrebe potrditve in izpolnitve naročila z dostavo (Pošta Slovenije d.o.o.) in za potrebe poslovanja (izdaja računa) shranjujemo naslednje podatke:
ime in priimek, naslov s krajem bivanja, naslov elektronske pošte in telefonsko številko. V primeru registracije v razdelku »moj račun« pa še uporabniško ime in geslo, ki je znano samo vam.
Registracija v »moj račun« je namenjena vaši uporabi kot pregled opravljenih nakupov. Svoje podatke lahko spremenite.
Uporabnik je za točnost in ažurnost posredovanih podatkov dolžan poskrbeti sam. Uporabnik izjavlja, da je star 18. let in več in je opravilno sposoben.
Uporabljamo SSL protokol.
Vsak uporabnik dovoli uporabo svojih zgoraj navedenih osebnih podatkov za potrebe potrditve in izpolnitve naročila ter za komunikacijo v zvezi z naročilom (telefonski klic ali elektronska pošta).
Ker ste od vključno tretjega nakupa upravičeni do popusta, vodimo do vključno drugega nakupa, evidenco o številu nakupov.
Dostop do vaših osebnih podatkov imamo administratorji spletne strani (upravljalec in obdelovalec). Vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v smislu profiliranja in vam ne pošiljamo reklamnih sporočil. Za analizo obiska spletne strani uporabljamo Google Analytics.

Podatki o naročilih se hranijo 2 leti. Osebni podatki so na spletni strani izbrisani ob zaključku naročila.V primeru neuspelega ali preklicanega naročila so osebni podatki izbrisani skupaj za naročilom v roku 24 ur.  Uporabnik lahko kadarkoli preko elektronske pošte  milena.hartman@gmail.com zahteva izbris registriranih (moj račun) podatkov. O izbrisu vas bomo na posredovani elektronski naslov obvestili v roku 48 ur od prejetja vaše zahteve o izbrisu podatkov.

 

V primeru nakupa preko International shop, sprejemate splošne pogoje in dajete privolitev za obdelavo osebnih podatkov neposredno NHT Globalu. Uporabnik je pri izbiri spletnih strani, na katere se lahko poveže preko našega spletišča popolnoma samostojen in v celoti odgovoren.
Uporabnik je tudi sam odgovoren za zaščito svojih osebnih podatkov. Priporočamo, da namestite protivirusni program.
Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
Privolitev za obdelavo osebnih podatkov je opredeljena kot prostovoljna, izrecna, informirana in nedvoumna izjava volje posameznika, ki posreduje osebne podatke.
Kot privolitev in izjava se šteje ravnanje uporabnika, ki s klikom na prazno okence soglaša s splošnimi pogoji poslovanja, obdelavo njegovih podatkov (izpolnitev naročila, dostava, izdaja predračuna, računa, potrebna komunikacija v zvezi z naročilom) in prenosom svojih osebnih podatkov v državo izven EU oz. EEA. Privolitev je potrebna ob vsakem nakupu.
Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen Pošta Slovenije d.o.o..

PIŠKOTKI

Informacije glede uporabe te spletne strani so posredovane na Google Analytics z namenom spremljanja analitike obiska.Obdobje hranjenja na Google Analytics 14 mesecev velja za podatke na ravni uporabnika in dogodka, ki so povezani s piškotki, identifikatorji uporabnikov.  Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku. Piškotki omogočajo analize o obiskanosti spletne strani, kot so na primer: število obiskov, lokacija obiska, IP in katere strani so obiskane, hkrati pa vam omogočajo boljšo izkušnjo brskanja. Katere piškotke uporabljamo, lahko preverite tukaj. Več o Google Analytics piškotkih je navedeno tukaj. Pravilnik o zasebnosti Google: lahko preberete tukaj.

Piškotke lahko izbrišete z vašega računalnika. V nastavitvah svojega brskalnika, na primer Chrome, lahko nastavite, kateri piškotki so sprejeti in kateri naj se zavrnejo. Kje so te nastavitve, je odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate. Uporabite “Pomoč” v brskalniku za iskanje nastavitev, ki jih potrebujete. Brisanje piškotkov v brskalniku Chrome – pomoč.

Če se odločite, da ne sprejmete nekaterih piškotkov, ne boste mogli uporabljati nekaterih funkcij na naši spletni strani.  Spreminjanje nastavitev spletnega mesta v brskalniku Chrome.

OSTANITE ZDRAVI.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.